Truck Service

Onze truck service bestaat niet alleen uit regulier onderhoud, maar ook eventuele modificaties aan uw vrachtwagen. ATTS Texel beschikt over de juiste apparatuur voor het uitlezen en de diagnose van alle merken trucks. Mocht er een storing of mankement zijn, dan kunnen we direct de juiste service verlenen.

Remmen en Banden

Ook remmentesten op de remmenbank en het vervangen of repareren van truckbanden behoort tot onze werkzaamheden.

Truck servcie voor elk merk

truck serviceATTS Texel is niet gebonden aan een merk, maar we kunnen wel service verlenen aan ieder merk truck. U kunt met echt elk type truck, vrachtwagen, bestelwagen of trailer bij ons terecht. Het maakt ons niet uit of het een Volvo, Scania, DAF, Iveco of een van de andere merken is.

Vrachtwagen APK voor trucks en bedrijfswagens

Naast de snelle service van ATTS Texel voor onderhoud of reparatie van uw truck, kunt u ook bij ons terecht voor een APK keuring van uw lichte bedrijfswagen of truck.

Net zoals personenauto’s, is ook voor bedrijfswagens zoals vrachtwagens en andere zware voertuigen boven de 3500 kilo een jaarlijkse keuring wettelijk verplicht. Een APK is voor vrachtwagens en andere bedrijfswagens extra belangrijk, omdat ze aan strenge veiligheidseisen en milieueisen moeten voldoen.
 
ATTS Texel is niet alleen een VACO gecertificeerd bedrijf, maar ook een RDW erkend bedrijf voor APK keuring van alle bedrijfsvoertuigen licht en zwaar.
 

Inbouwen en ijken van tachograaf

Naast onderhoud en keuringen is ATTS Texel ook een erkend bedrijf voor het inbouwen of ijken van uw tachograaf. Na het inbouwen dient uw tachograaf eens in de twee jaar geijkt te worden. Uiteraard combineert ATTS Texel dit indien mogelijk met de APK keuring, zodat uw truck niet onnodig stil hoeft te staan.

Pech onderweg?

Mocht u met pech stil komen te staan op Texel met uw vracht- of bedrijfswagen, dan kunt u binnen en buiten openingstijden bellen, waarna u snel en vakkundig geholpen word!