Trailer Service

Niet alleen uw bestelwagens en trucks dienen zonder problemen te rijden, u wilt uiteraard ook uw trailers in topconditie houden. De vakkundige trailer service van ATTS Texel is de beste partner voor het onderhoud en reparaties van trailers. Met onze jarenlange ervaring in het repareren, onderhouden en aanpassen van trailers kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Bovendien hebben we het gereedschap en de onderdelen om uw trailers in geval van problemen weer snel de weg op te krijgen.

trailer serviceATTS Texel verzorgt al het onderhoud en reparaties van assen, stuursystemen en remsysteem tot aan de laadkleppen. Bij storingen kunnen we u snel van dienst zijn en bovendien 24 uur per dag bereikbaar. De jaarlijkse APK of laadklepkeuring (LPK) proberen we zoveel mogelijk te combineren met het onderhoud van uw trailers.

Meer weten over de trailer service van ATTS Texel of over bijvoorbeeld het onderhoud van uw complete vloot trucks en trailers? Neem gerust contact met ons op en we kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.