Auto Onderhoud

ATTS Texel verzorgt het auto onderhoud voor alle merken! Wij zijn niet merk gebonden, maar kunnen wel alles leveren. Voor ieder type auto kunt u bij ons terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurt.

Uiteraard krijgt u van ons vooraf een prijsopgave en overleggen we met u als er andere onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. 

Voor u op vakantie gaat is het een goed idee om eerst bij ons langs te komen voor en vakantiecheck.

Wij doen reparaties aan en geven advies over:

Waarom Auto Onderhoud Laten Doen?

Auto onderhoudHet onderhoud van uw auto is belangrijk en bestaat uit meer dan alleen een filter vernieuwen of je banden controleren. Niets is vervelender dan langs de weg stil komen te staan met een auto die er mee stopt. Dat gebeurd natuurlijk altijd als je haast hebt of bijvoorbeeld op vakantie gaat. Met een goed onderhouden auto wordt de kans daar op veel kleiner.

Om geld te besparen zou u het onderhoud uit kunnen stellen of helemaal niet doen, maar dat leidt vaak tot hogere reparatiekosten en een grotere pechkans. Bovendien kan de veiligheid (van uzelf en mede weggebruikers) in het geding komen. Een extra reden om een auto goed te onderhouden, is dat deze makkelijker is te verkopen en vaak meer oplevert bij inruil.

Sommig auto onderhoud is zelf gemakkelijk uit te voeren, maar voor veel werkzaamheden is het beter om een vakman in te schakelen.